3 Kasım 2018 Cumartesi

Karşıyaka SK - Pazarspor Maç Öncesi

Hafta içinde kuruluşunun 106. yılını kutlayan Karşıyaka Spor Kulübü, 107. yılının ilk futbol maçında 04 Kasım 2018 Pazar günü 13:30'da Rize ekibi Pazarspor'u Atatürk Stadı'nda ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Ofspor deplasmanında son 15 dakika içerisinde yediği gollerle haftayı puansız kapatan Kaf Kaf, hafta içinde kupa mesaisi yapan yorgun Pazarspor'u yenerek tehlikeli bölgenin dışına çıkmak istiyor. 

Geride kalan 10 haftada 9 puan toplayarak 16. sırada yer alan yeşil kırmızılı ekipte, Pazarspor maçı öncesinde sakatlığı devam eden Mustafa Değirmenci, geçtiğimiz hafta sakatlıkları nedeni ile oynayamayan Doğukan ve Battal dışında eksik bulunmuyor. Sakatlardan Battal'ın oynama ihtimali düşük olduğu ve durumunun maç saati belli olacağı belirtilirken,  Doğukan'ın oynayabilecek durumda olduğu açıklandı. 
Rakip Pazarspor ise geride kalan haftalarda 11 puan toplayarak 12. sırada bulunuyor. Pazarspor'un antrenörlüğünü Adem Neboğlu yaparken, son 3 haftada aynı Karşıyaka gibi 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rizespor'un pilot takımı olarak faaliyetlerini sürdüren ve hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Süper Lig ekibi Kayserispor'a ilk yarıda direnip, ikinci yarının başlaması ile dağılan Pazarspor, Karşıyaka deplasmanına yorgun ve moralsiz geliyor. 

Pazarspor Antremanı - Pazarspor Resmi İnternet Sitesi
İç saha maçlarını Hopa'da oynayan Pazarspor, dış sahada oynadığı son 4 maçında gol bulmayı başaramadı. Bu deplasmanlarda 2 mağlubiyet 2 de beraberlik alan Rize ekibi, İzmir'den puan ya da puanlar almak istediğini, resmi sitesinden İzmir'de yaşayan Rizelileri maça davet ederek açıkladı.

Karşılaşmanın biletleri KSK Store mağazalarında satışa çıktı. Taraftarlar biletlerini maç saatine kadar 15 TL karşılığında temin edebilecekler. Sınırlı sayıda üretilen öğrenci biletlerinin fiyatı ise 10 TL. Maç günü stat gişelerinde de bilet satışı yapılacak.

Maçın hakemi Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü. Daha önce Karşıyaka maçı yönetmeyen hakem son 4 sezondur 3. Ligde maç yöneten genç hakemlerimizden. Diğer taraftan Karşıyaka Pazarspor ile tarihinde ilk defa karşılaşıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder