16 Kasım 2018 Cuma

Çatalcaspor Maçı Öncesi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, yazı

Karşıyaka, 17 Kasım 2018 Cumartesi günü 13:30'da Atatürk Stadı'nda ağırlayacağı Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor maçı öncesinde evinde üstüste 3'te 3 yapmak istiyor. 

Ligin 13. haftasına girilirken 13 puanla 14.sırada yer alan Karşıyaka'da maç öncesi eksiklikler ve geri dönen oyuncular bulunuyor. 12. hafta mücadelesinde daha maçın 7. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Anıl Çıracı ve maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Cenk Özbey'in yokluğu savunma hattında zorunlu değişikliklere neden olacak. Diğer taraftan geçtiğimiz hafta 8 haftalık sakatlıktan dönen ve oyuna sonradan dahil olan Mustafa Değirmenci ile cezası biten Arif Cılak takıma geri dönecekler. Diğer taraftan üst bağlarında 15 cm yırtık tespit edilen Doğukan'ın ise bir kaç hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. 

Teknik heyetin maç öncesinde Cenk'in yerine Muhammed Fatih'i, Anıl'ın yerine de Mustafa Değirmenci'yi oynatması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta ilk 11 başlayan Özgür'ün ise Arif'in dönmesi ile kulübe de maça başlaması bekleniyor. 

Geçtiğimiz hafta oynanan maç sonunda PFDK'nın verdiği karara göre Bergama Belediyespor antrenörü Aykut Güler 5 maç men ve para cezası aldı. Ayrıca Bergama Belediyespor'a çirkin tezahürattan uyarı verildi. 


Maç hazırlıklarına, Çiğli Tesislerinde başlayan bakım nedeni ile Foça Bağarası'nda devam eden Karşıyaka'da antremanda moraller yerinde görüldü. 

Çatalcaspor antrenörü Sertan Güriz, 5 sezon formasını terlettiği Karşıyaka'ya rakip olarak gelecek olmasının duygusallığını yaşadığını çeşitli sosyal ortamlarda belirtiyor. 2000-2001 sezonunda ezeli rakip Göztepe'den transfer edilen ve solbek mevkisinde 5 sezon yeşil kırmızılı formayı terleten Güriz, Çatalcaspor'un başında ligi play off potasında bitirmeyi hedefliyor. Takımın kalesini koruyan Okan Karabulut ise altyapımızdan yetişip, Türk futboluna kazandırdığımız isimlerden birisi. Uzun yıllar yeşil kırmızılı formayı giydikten sonra yoluna başka kulüplerde devam eden Okan için de farklı anlam taşıyan bir maç olacak. Çatalcaspor'da sarı kart sınırını aşan Cemal Şener bu maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek. 

Ligde 19 puanla 5. sırada bulunan Çatalcaspor, geçtiğimiz hafta evinde ilk yarısını geride kapattığı maçta Van BBSK'yi 2-1 ile geçti.

Maçın biletleri KSK Store'de ve maç öncesi stad gişesinde Tam 15TL; Öğrenci 10TL olarak satışa çıkacak. 

Maçın hakemliğini Kocaeli Bölgesinden Ömer Tolga Güldibi yapacak. 

Ligde 13. hafta öncesi puan durumu şöyle;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder