12 Kasım 2018 Pazartesi

Bergama Belediyespor 1 - 1 KSK (11.11.2019)

Ligin 12. haftası geride kalırken, İzmir'in 3. Lig 2. Grup'taki iki temsilcisinin karşı karşıya geldiği maçta taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı.

Otomatik alternatif metin yok.Bergama 14 Eylül Stadı'ndaki mücadeleye Erdoğan, Cenk, Metin, Mustafa Aşan, Harun, Özgür, Anıl, Onur, Hakan Kuş, Fatih Öztekin, Battal 11'i ile çıkan Karşıyaka, sakatlığı süren Doğukan ve cezalı Arif'ten yoksundu. Ligin başlarında sakatlanan Mustafa Değirmenci ise uzun bir süre sonra sahalara yedekler arasında çıktı. 

Maçın henüz 7. dakikasında gereksiz bir hareketle Anıl Çıracı kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu dakika itibari ile Karşıyaka'nın maç öncesi planladığı oyun sistemi tamamen değişmek zorunda kaldı. 21. dakikada Mustafa oyuna girene kadar Harun'la o bölgeyi kapatamayan Karşıyaka, bu dakikadan sonra sağ kanattaki boşluğu doldurarak oyuna ortak oldu. Bergama ekibi eksik Karşıyaka karşısında istediği oyunu oynarken, yeşil kırmızılı oyuncular eksikliğin skoru değiştirmemesi adına ekstra efor sarfederek ilk yarı bir iki küçük tehlike dışında hasarsız atlattılar.

İkinci yarı da yine Bergama kontrolünde giden maçın 70. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Hakan Kuş, pozisyondan yararlanamadı. Maçın 88. dakikasında ev sahibi ekip maç boyu aradığı golü bularak 1-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikaları oynanırken, rakip sahada kullanılan serbest atışta, Onur topu rakip ceza sahasına gönderdi. Defansın uzaklaştıramadığı top, altıpasa yakın bir noktada Hakan Kuş'un önünde kaldı. Hakan düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderdi ve maça beraberlik geldi.

Maçın sonunda Karşıyaka puanını 13'e yükselterek tehlikeli bölgenin dışında kendisine 14. sırada yer bulurken, Bergama Belediyespor 10 puanda kalarak tehlikeli bölgeden çıkamadı.

Maçı yaklaşık 200 Karşıyaka taraftarı izlerken, maç öncesinde ve sonrasında Bergama tribünlerinde yer alan provakatif eylemler amacına ulaşamadı. Yeşil Kırmızılı taraftarlar maç sonunda takımlarını tribüne çağırarak ekstra eforları ve son dakikada gelen golü birlikte kutladılar.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava


KSK Yönetimi Sosyal Medya hesaplarından yayınladıkları bu fotoğrafın altına şu açıklamayı yaptı. "İç saha veya deplasman fark etmeksizin her zaman takımını destekleyen, dün de Bergama’da hiçbir tahriğe kapılmadan, Arena’da bir dakika bile susmadan, yalnızca takımına itici güç olmaya çalışan ve bunu muazzam bir şekilde uygulayan Büyük Karşıyaka Taraftarı’na minnettarız. 🙏"

Karşıyaka önümüzdeki hafta evinde Çatalcaspor'u ağırlayacak. Maç TFF'nin planına göre Cumartesi 13:30'da oynanacak şeklinde anons edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder