9 Kasım 2018 Cuma

Bergama Belediyespor Maçı Öncesi





Duyuru | Bergama Belediyespor Maçı HakkındaLigin 10. haftasında evinde Pazarspor'u yenerek tehlikeli bölgenin dışına çıkan Karşıyaka, 11. haftada deplasmanda karşılacağı hemşehrisi Bergama Belediyespor karşısında 3 puan alarak rahatlamak istiyor. Bu sezon ligde 2 kez üstüste galip gelme başarısını gösteremeyen Kaf Kaf, Mesut Toros'un gelmesi ile çıkışa geçmiş ve puanlar almaya başlamıştı. 


11 Kasım 2018 Pazar günü 13:30'da Bergama 14 Eylül Stadyum'unda oynanacak maçın hakemleri Serkan Pınar, Enis Biroğlu, Sabri Öğe ve Recep Kaval olarak federasyon tarafından açıklandı. 

Hazırlıklarını tam kadro sürdüren Karşıyaka'da geçen haftanın başarılı ismi Arif Cılak kart cezası nedeni ile sahada yer alamayacak. Bergama Belediyespor'da bir eksik bulunmuyor. 

Maç için KSK yönetimi internet sitesi aracılığı ile şu açıklamayı yaptı: "11 Kasım Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağımız Bergama Belediyespor karşılaşmasında TFF talimatları gereği 115 kişilik yer ayrılması öngörülmüşken, yapılan ikili görüşmeler sonucunda misafir seyirci tribününün maksimum kapasitesi kullanılarak taraftarımıza 150 kişilik yer ayrılması sağlanmıştır. Bergama 14 Eylül Stadyumu’nun fiziki şartları nedeniyle bu sayı üzerinde kapasite artırımı yapılamamaktadır. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün müsabaka güvenlik tedbirleri kapsamında yapacağı uygulamayla, müsabakayı takip etmek isteyen taraftarlarımıza toplu bilet satışı yapılacak ve taraftarlarımız stada toplu biçimde intikal edeceklerdir. Yine güvenlik önlemleri kapsamında statta ayrıca bilet satışı yapılmayacaktır. Taraftarlarımızın dikkatine önemle duyurulur."


Yeşil Kırmızılıların teknik direktörü Bergama maçı için "başaracak gücümüz var" açıklaması ile mutlak galibiyet parolası ile Bergama'ya gittiklerini belirtti. "Oyun felsefemizi sahaya yansıttıkça çok daha iyi bir Karşıyaka izlettireceğiz" dedi. 

Geçtiğimiz hafta sahayı sakatlanarak terk eden Doğukan'ın durumu belirsizliğini koruyor. 

Görsel: KSK Resmi İnternet Sayfası ve Twitter Hesabı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder