18 Ekim 2018 Perşembe

Kızılcabölük 2-2 KSK (17.10.2018)

Karşıyaka ligin 8. hafta mücadelesinde Denizli'nin Kızılcabölük takımına konuk oldu. Geçen 7 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 5 puanla ligin son sırasında yer alan Kaf Kaf, 12 puanlı rakibinin karşısına yeni hocası Mesut Toros ile çıktı. 

Hafta içi ve gündüz saati olmasına rağmen kendisine ayrılan tribünü dolduran Karşıyakalı taraftaların tek beklentisi bu zor deplasmandan kaptan Mustafa Aşan'ın yokluğunda puan ve puanlar almaktı. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sahnedeki insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Maça ideale yakın bir kadroyla başlayan yeşil kırmızılılar, maçın 25. dakikasında Arif'in top çıkartmaya çalışan Kızılcabölük defansına yaptığı baskıda topu kazanıp ağlara göndermesi ile deplasmanda 0-1 öne geçti. 

Toparlanan Kızılcabölükspor, hakemin tartışmalı kararı ile kazandığı penaltıyı 33. dakikada Taygun ile gole çevirmesi, skora dengeyi getirdi. Sonrasında yapılan baskıyla ilk yarının bitimine 1 dk kala İlyas'ın ayağından bir gol daha bulan ev sahibi ekip, devreye 2-1 önde girdi. 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, spor yapan insanlar, stadyum, çim ve açık hava
Görseller KSK Resmi İnternet Sitesinden alıntıdır 


İkinci yarıya aynı kadroyla çıkan Karşıyaka, ikinci yarı boyunca golü aramasına rağmen istediği skoru bir türlü bulamadı. Maçın sonlarına doğru ev sahibi takımın kalecisi Göksal'ın sakatlığı ile oyun uzun bir süre durdu. Kaleci Göksal bu dakikadan sonra oyunu terk etmek zorunda kaldı. Ancak oyuncu değiştirme hakkını tamamlamış olan Kızılcabölük'te, kaleye defans oyuncusu Serkan geçti. Maçın sonuna eklenen 8 dakikalık uzatmaların 4. dakikasında kullanılan korner atışına iyi yükselen Cenk, topu ağlarla buluşturarak maçta beraberliği getirdi. 


Bu skorla ligde 6. puanını alan Karşıyaka, ligin sonundan kurtulamadı. 

Karşıyaka, ligin 9. haftasında evinde Osmaniyespor Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. 
Maç 22 Ekim Pazartesi günü Atatürk Stadı'nda oynanacak. 

Karşıyaka'nın bu maç öncesi Mustafa Aşan dışında bir eksiği bulunmuyor. 

Karşıyakalı taraftarlar ve kulüp yönetiminin İl Güvenlik Kurulu ve TFF'nin aldığı akıl almaz karara tepki olarak maçın hafta sonuna alınması için yaptığı baskı olumsuz cevaplandı. Yönetimin,  kararın en azından Pazartesi mesai saatleri sonrasında oynanmak üzere gözden geçirilmesi yönünde talepte bulunacağı öğrenildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder