8 Ekim 2018 Pazartesi

Kırşehir Belediyespor 2-1 Karşıyaka 7 Ekim 2018

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu Kırşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.
Kaynak: https://www.kirsehirhaberturk.com/kirsehir-galibiyet-orucunu-karsiyaka-ile-bozdu.html


Maça cezalı oyuncuları Mustafa Aşan ve Onur Kıntaş'tan yoksun başlayan Karşıyaka, orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı da gol bulmayı başaramadı ve devreye 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip daha istekli başladı. 53. dakikada Sinan Uzun ile golü bulan Kırşehir, 70. dakikada Turgay An ile farkı 2'ye çıkarttı. 2-0'dan sonra oyuna ağırlığını koyan Karşıyaka, rakibinin de geriye çekilmesi ile daha atak göründü. Sonradan oyuna giren Harun, 81. dakikada skoru 2-1'e taşısa da maçın geri kalanında skora ortak olmayı sağlayamayan Karşıyaka sahadan mağlup ayrıldı.

Maç sonunda 5 puanla 15. sırada yer alan Karşıyaka için tehlike çanları çalmaya başladı.



Maçta Karşıyaka'yı 50 kadar taraftarı da yalnız bırakmadı. Maç öncesi ve sonrası Kırşehirlilerin misafirperver yaklaşımları ile sorunsuz bir deplasmanı atlatan Karşıyaka'nın önümüzdeki hafta rakibi ligin 16. sırasında bulunan Yeni Altındağ Belediyespor olacak.

Bu maçta cezası devam eden Mustafa Aşan yer alamayacak.

Bu maçtan sonra sosyal medyada Teknik Direktör Aytekin Sümbül'e karşı tepkiler yoğunlaştı. Karşıyaka yönetimi herhangi bir açıklama yapmazken, taraftarlar hafta içinde yönetimden gelecek tepkileri bekliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder