21 Ekim 2018 Pazar

Karşıyaka SK - Osmaniyespor FK Maç Öncesi

Futbolda Rakip Osmaniyespor

Ligin 9. haftasında kendisi gibi ligin alt sıralarından bulunan Osmaniyespor Futbol Kulübü'nü ağırlayacak olan Karşıyaka, maça Kızılcabölük deplasmanında son dakikada gelen 1 puanla umutlu başlayacak ancak tribünler için durum aynı şekilde görünmüyor. Çünkü ligin henüz başlarında dibe demir atmak, 8 haftada 3. farklı teknik direktörle sahaya çıkmak, 5 haftadır 3 puan yüzü görmemek ve bu dönemde sadece 2 puan almak tribünlerde tedirginlikle karşılanıyor. 

Taraftarlar, özellikle stad ve transfer yasağının kaldırılması konusunda yönetime oldukça yoğun baskı yapmakta. Diğer taraftan yerel yönetimlerden hiç destek alamadıklarını dile getiren Başkan Büyükkarcı'nın açıklamalarının akabinde taraftarların Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın üyeliğinin düşürülmesi talebi ile Yönetim Kurulu'na dilekçe vermesi hafta içinde gündemi oldukça meşgul eden başlıklardı. 

Takıma dönecek olursak, maç öncesinde takımda cezası devam eden kaptan Mustafa Aşan dışında eksik bulunmuyor. Takımın, geçtiğimiz pazartesi göreve başlayan Mesut Toros yönetiminde çıkacağı ikinci maçına oldukça hırslı çalışmaya devam ettiği bilgileri tesislerden sızan haberler arasında. 

Federasyon ve İl Güvenlik Kurulu'nun  bir kez daha tüm taleplere kulaklarını tıkayarak, maksadını kötüye yorabilecek bir kararla maçı Pazartesi günü 15:00'te oynatması taraftarların tepkisini çekiyor. 

Karşıyaka Spor Kulübü tarihinde ilk kez karşılaşacağı Osmaniyespor lige iyi başlayamayan takımlardan birisi. Ligde 2 galibiyet ve iki beraberlikle 8 puan alan ve 13. sırada yer alan sarı yeşilliler, deplasmanda zorluk yaşayan takımlardan birisi gibi görünüyor. Ligin ilk haftasında Pazarsporla deplasmanda beraberlikle ayrıldıktan sonra oynadığı 3 deplasmandan puan çıkartamamış. Özellikle hafta içi evinde ağırladığı Van BBSK'ye farklı bir şekilde yenilen Osmaniyespor'da moraller bozuk. Maç sonu teknik direktör İbrahim Uzunca görevinden istifa ettiğini açıkladı.  

Maç öncesi Osmaniyespor'da teknik yönetim belirsizliği ve üstüste gelen yenilgilerin stresi varken, Karşıyaka'da son saniyede deplasmanda alınan puanın verdiği moral karşılaşma öncesinde ibrenin Karşıyaka'dan yana döndüğünü gösteriyor. Taraftar zor günde tribünde yerini alacaktır ancak sayının azalacağı kesin. Maçın biletleri 10 TL öğrenci, 15TL tam olarak satışa çıkartıldı. 

Görsel: KSK Resmi İnternet Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder