5 Ekim 2018 Cuma

Kırşehir Deplasmanı Öncesi

Görsel kaynak: KSK Resmi Sitesi
TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanacak olan 6. hafta maçında Karşıyaka, 7 Ekim 2018 Pazar günü Kırşehir Ahi Stadyum'un da Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin 5. haftasında ağırladığı Esenler Erokspor maçından ağır hasarla çıkan Karşıyaka'ya, kötü haberler hafta içinde de gelmeye devam etti. 

Erokspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan kaptan, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 4 maçtan men ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırıldı. Ayrıca Karşıyaka Spor Kulübü de sezon başından itibaren 3. kez çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 4 bin TL ceza aldı. Kaptan Mustafa Aşan ve Onur Kıntaş kart cezalısı olması, Mustafa Değirmenci ise sakatlığı nedeni ile bu hafta kadroda yer alamayacaklar. 

Maçı İstanbul bölgesinden Serhad Ürkmez yönetecek. Ürkmez daha önce Karşıyaka'nın İnegöl deplasmanında oynadığı maçı yönetmiş ve maç 0-0 berabere bitmişti. 

Kırşehir Belediyesi ile Karşıyaka'nın yolları ise ilk defa kesişiyor. Geçtiğimiz yıl uzun yıllar BAL liginde oynadıktan sonra 3. lige çıkma başarısını gösteren yeşil beyazlı takım, bu sezon oynadığı 5 maç sonunda 3. Lig 2 Grup'ta henüz yenilgi yüzü görmedi. Kırşehir Belediyespor'da Karşıyakalı sporseverlerin yakından tanıdığı bir isim kaptanlık yapıyor. 100. yıl kadrosunda yer alıp ligin ilk yarısında çok başarılı bir performans gösteren, takımda ön libero görevinde bulunan Fatih Şen, Kırşehir Belediyespor'da da tecrübesi ile takıma liderlik ediyor. Fatih bu sezon 1 gol bulurken takımın forveti Sinan Uzun 3 golle takımının gol yükünü üstleniyor. 

Evinde 3. maçına çıkacak olan Kırşehir Belediyespor, Adıyamanspor'u 5-1 gibi farklı skorla geçerken, 75 dakika 10 kişi oynayan Elazizspor karşısından ise 1-1 lik beraberlikle ayrılmış. Deplasmandaki 3 maçından da beraberlikle ayrılarak toplamda 7 puanla ligde 7. sırada bulunuyor. 

Geçtiğimiz hafta play-off potasına çıkabilecek fırsatı elinden kaçıran Karşıyaka'nın ise
Mustafa ve Onur'un boşluklarını aynı oyun sisteminde genç oyuncularla mı dolduracak, yoksa eksiklerin ve rakibin durumuna göre oyun formunu değiştireceği maç günü belli olacak.

Karşıyaka Çarşı Grubu ise deplasmana organizasyon yapmayı düşünen taraftarlara çağrıda bulunarak, dernek üzerinden güvenlik bildirimlerinin yapılmasını ve 120 kişilik deplasman kontenjanına olmasından dolayı münferit gidişlerin mağduriyet yaratabileceğini duyurdu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder