22 Aralık 2019 Pazar

Zübeyde Hanım'ın Kızlarında Son Durum

Görsel Kaynak: @KSKVoleybol twitter hesabı

Bugüne kadar voleybol ile ilgili çok fazla bir şeyler yazma şansımız olmamıştı. Bundan sonra olabildiğince voleybola dair yorum ve görüşleri de buradan paylaşmak isteriz. 

Öncelikle Voleybol A takımının 2019-20 sezonunun ilk yarısından neler yaptığına bakalım... 


Güzel bir oyunla ligin ilk yarısının son maçında Edremit deplasmanından galibiyetle dönen yeşil kırmızılılar, 11 maçın sonunda 7 galibiyet ile 21 puan toplayarak, sıralamada 4. sırada kendine yer buldu. Güçlü rakibi karşısında ilk seti geride tamamlamasına rağmen, sonraki üç sette rakibine şans vermeyen Karşıyaka, maçtan 3 puan ile ayrılarak 2019'u mutlu tamamlandı. 


Ligin 2. yarısı 4 Ocak'ta başlıyor. Karşıyaka ilk maçta İzmir Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidecek.

Genel olarak ilk yarıda geride kalan maçlara bakıldığında, yaklaşık 8 saat süren maçın sonunda Göztepe'ye 3-2 kaybedilen maçın haricinde hayıflanacak bir maç yok. Ama iki Çanakkale deplasmanı da gözden kaçırılmamalı, puan alınabilecek maçlardı ancak artık hayıflanmanın çaresi yok. Ligin ikinci yarısında Karşıyaka'nın sıralamada üzerinde bulunan 3 takım İzmir'e gelecek. Bu maçlarda Karşıyakalı taraftarların tribün desteği sonuca direk etki edecektir. Ayrıca hatırlatmakta fayda var Göztepe derbisi 28 Ocak'ta Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.
Görsel Kaynak: @KSKVoleybol twitter hesabı

  Peki altyapılarda durum nedir?

Genç Kızlar

İzmir Süper Ligi yarı final gruplarında oynadığı 4 maçı da kazanarak grubu lider tamamlayarak Final Grubu'na katılmaya hak kazandı.










Yıldız Kızlar


Yıldız Kızlar, Final grupları için oynadıkları klasman grubu maçlarında 2 galibiye 2 mağlubiyet ile grubu 2. sırada tamamlayarak, yarı final grubuna çıkmaya hak kazandı.










Minik Kızlar

İzmir Final grubuna kalmaya hak kazanan Karşıyaka'nın minikleri, final müsabakalarında oynadıkları ilk maçta Rota Koleji'ni 3-0 gibi net bir skorla geçerek grupta iddiasını gösterdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder