10 Aralık 2019 Salı

Belediye Derincespor 4-2 Karşıyaka

Ligin ilk yarısındaki son deplasmanına çıkan Karşıyaka, 2 kez öne geçtiği maçı 4-2 kaybederek, üstüste ikinci yenilgisini aldı ve önemli bir avantajı yitirdi. 

Maçı izleme imkanımız olmadığı için yorum yapamıyoruz ancak maçı izleyenlerden edindiğimiz, kaleci hatası ile yenilen gollerin takımın direncini düşürdüğü görüşü dikkatleri çekti. 

Turgutlu maçında da kaleci hatası denilebilecek iki pozisyonda golü kalesinde görerek maçtan puansız ayrılan Karşıyaka'da, Erdoğan'ın neden yedek kaldığı konusundaki soruların daha yüksek sesle dile getirilmesine sebep oldu. 

Geçtiğimiz sezon bütün maçlarda, bu sezon da Soner Tolungüç gelinceye kadar bütün maçlarda kaleyi koruyan Erdoğan, kötü bir performans göstermezken yedek kalınca ve yerine eldivenleri teslim alan Mehmet Aksoy'un da son iki maçta performansı sorgulanırken, camia soruların cevabını arıyor. Takımda kadro alternatifi bakımından en zengin konum olan kale, en sıkıntılı dönemi yaşıyor. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Ofspor maçına nasıl bir kadro ile çıkılacağı merak konusu. 

Diğer yandan, Kaf Kaf tribünlerini sevindiren haber ise devre arasında Onur Kıntaş'ın tekrar takıma katılacağı yönündeki haberler oldu. Bek'e Onur'un gelmesi ile, Fatih'in orginal yeri olan defansif ortasahaya dönmesi bekleniyor. Muhtemelen Mustafa Aşan ile bir ikili oluşturacaklar.  4'lü defans kurgusunun önüne Aşan ve Fatih'le oluşturulacak yapıda, solda Doğukan, sağda Değirmenci, önde Hakan Kuş olduğu düşünülürse, ofansif orta saha için Arif, Görkem, Harun ve Özgür savaşıyor olacak. 

Burada biraz hadsizlik yaparak bazı önerilerde bulunmak istiyoruz. 
Hakan Kuş bu takımın en eski forveti... Neredeyse tek forveti... Ama geçen sene Özgür'ün attığı goller dikkatlerden kaçmamalı. Ayağı gole çok yatkın... Özgür'den orta saha oyuncusu çıkartmak yerine forvet çıkartmak daha kolay olabilir. Mustafa Değirmenci keza öyle. Bu kadar direncli kuvvetli bir kanat oyuncusu varken, nispeten daha çelimsiz ve tecrübesiz Barış'ı kurtların önüne atmak hem takıma hem Barış'a zarar yazar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder