6 Ocak 2020 Pazartesi

Nerede Kalmıştık?


İlk yarıyı play off potasında, liderin 10 puan gerisinde tamamlayan Karşıyaka, ikinci yarıya evinde Tepecikspor'u konuk ederek başlıyor. Sezon hazırlıklarının ilk etabını Antalya'da tamamladıktan sonra İzmir'e dönen Kaf Kaf, çalışmalarını eksiksiz sürdürüyor. Ama maça Mustafa Aşan ve Metin Peker'den yoksun çıkacak... 


İki oyuncu da sarı kart limitini doldurduğu için bu maçta görev alamayacaklar. Metin'in yerine Cihan, Aşan'ın yerine de takıma geri dönen Onur Kıntaş'ın takıma dahil olması bekleniyor. Böylelikle, defans hattına dahil olan Onur'un pozisyonunda oynayan Fatih, orta sahadaki görevine geri dönecek ve Aşan'ın boşluğunu doldurmaya çalışacak. Diğer yandan devre arasında profesyonel takıma katılan Batuhan, Caner, Mert ve Mustafa'nın da 18'e girmek için görev bekliyor olacaklar. 

Rakip Tepecikspor'a bakıldığında İzmir'e cezalı oyuncusu olmadan geliyorlar. Tek eksikleri sol kanat oyuncuları Hasan Demir. 11 maçta oynayıp 3 gol atan oyuncunun Karşıyaka karşısında sahada olması beklenmiyor. 

Tepecikspor ligin ilk yarısında topladığı 23 puanla, 9. sırada yer aldı. Ligde oynanan ilk maçta takımlar birbirine üstünlük sağlayamamış ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmışlardı. Deplasmanlardaki tek galibiyetini son oynadıkları Kozan maçında alan İstanbul ekibi, 3 yenilgi ve 4 beraberlik ile toplamda 7 puanı deplasmandan aldı. Tepecikspor evinde gösterdiği performanla, play-off potasındaki Kocaelispor ve Turgutluspor'u puansız göndermeyi başardı.

TFF'nin açıkladığı programa göre maç Pazar günü 13:30'da Atatürk Stadı'nda oynanacak. 




Görsel Kaynak: Karşıyaka Spor Kulübü Facebook Sayfası, TFF.org.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder