12 Mart 2019 Salı

Karşıyaka - Ofspor Maçı Öncesi

Ligin son dönemecine gelirken, kalan 4 iç saha maçının ilkinde Ofspor'u Cumartesi günü 15:00'te Atatürk Stadı'nda ağırlayacak olan Karşıyaka, gözünü play-off çıtasından ayırmıyor. Fikstür avantajını eline geçiren Kaf Kaf bu defa da eksikler ve sakatlıklarla uğraşsa da tribün desteğini bekliyor. 
Karşıyaka son 4 haftaya damga vurdu
https://www.fanatik.com.tr/karsiyaka-son-4-haftaya-damga-vurdu-2049998
Ligin 27. haftasına evinde oynayacağı Ofspor maçı ile devam edecek olan Karşıyaka, zirveye doğru yürüyüşünü sürdürmek için hazırlıklarına devam ediyor. Osmaniye deplasmanından 1 puanla dönmesine rağmen, ligdeki sıralamasını 1 puan yukarı taşıyan Karşıyaka, 37 puanla 8. sırada yer alıyor. 

Ofspor maçı öncesinde Doğukan ve Battal sarı kart cezalısı durumuna düşerken, geçtiğimiz hafta sakatlıkları nedeni ile kadroda yer bulamayan Mustafa Değirmenci, Namık ve Harun'un durumu bu hafta belli olacak. Cezaları biten Özgür Güler ve Mustafa Aşan ise bu hafta sahaya geri dönecekler. Ofspor'da ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Maçın Cumartesi günü 15:00'te Atatürk Stadı'nda oynanacağı açıklanırken, taraftarların maçın akşam saatlerine alınması için taleplerine yeşil kırmızılı yönetimin ne cevap vereceği henüz bilinmiyor. 

Rakibi biraz incelediğimizde Ofspor'un geçtiğimiz hafta sonu evinde Van BBBSK'ya 1-3 yenildikten sonra 35 puanla 11. sırada olduğunu ve düşme potasından 10 puan yukarıda olduğunu görüyoruz. Son bir aydır yönetimsel sorunları ile uğraşan ve kongre yapmasına rağmen, yeni yönetim kurulu oluşturamayan Ofspor'da, sorunlar sahaya yansımamış görünüyor. 

Ligin ilk yarısındaki maçta 75. ve 90+4. dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-0 yenik ayrılan Karşıyaka, play-off barajı ile 4 puan olan farkı kapatabileceği haftayı kayıpsız geçmek istiyor. 

Ligin 27. haftasında 46 puanlı Erokspor (2) evinde 42 puanlı Altındağ Belediye'yi (4) ağırlarken, 44 puanlı Kızılcabölük (3), düşme potasından çıkmaya çalışan 25 puanlı Alibeyköyspor'a (16) konuk olacak. 7. sıradaki Van BBSK ise son haftaların formda takımı Pazarspor'u evinde ağırlayacak. Karşıyaka'nın gözünün kulağının olacağı son maç ise Yeni Orduspor'un konuk olacağı Adıyamanspor olacak. Düşme potasının hemen üzerindeki Adıyamanspor, riskli bölgede kalan son takım olmamak için Karşıyaka'nın 2 puan üstünde 6.sırada bulunan Yeni Orduspor'u puansız göndermenin peşinde olacak.  

Bu haftanın fikstürüne göre büyük form düşüklüğü gözlenen Altındağ Belediyespor'un deplasmanda Erokspor'a puan kaybetmesi, Çatalca, Yeni Orduspor, Van BBSK ve Kızılcabölükspor'un puan kaybetmesi büyük olasılık. Bu kayıpların fırsata dönüşmesi için Karşıyaka'nın evinde puan kaybetmemesi gerekiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder