4 Şubat 2019 Pazartesi

Kemerspor 2003 2 - 3 Karşıyaka (03 Şubat 2019)


Ligin 20. haftasında Kemer deplasmanına giden Karşıyaka, haftaya 13. sırada, ev sahibi Kemerspor 2003 ise 17. sırada başlamıştı. Mesut Toros yönetiminde başarılı grafiğine devam eden Karşıyaka, ligde gireceği zorlu fikstür koridorundan önce sıkıntı yaşamamak adına mutlak galip gelmek amacı taşıyordu. 

Havanın da güzel olması ile birlikte tribünden kendisini destekleyen yaklaşık 350 Karşıyaka sevdalısının yoğun tezahüratları eşliğinde maça başladı. Sahaya çıkan onbirde orta sahanın değişmez ismi Arif ile forvet hattının değişmezi Hakan Kuş'un yedek oturduğu görüldü. Maça geçtiğimiz haftanın başarılı ismi Özgür ve Bartu ikilisi ile başlamayı tercih etmişti Mesut Toros. 

Maçın ilk yarım saatinin sahadaki üstün tarafı tahmin edildiği üzere yeşil kırmızılılardı. Ancak bir türlü topu ceza sahası içinde doğru noktaya iletemiyorlardı. Kemerspor 2003 oyuncuları ise içinde bulunduğu sıralamanın farkında olarak tedirgindi. 

38. dakika da Özgür sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü attı. Bu, Özgür'ün bu sezon attığı 3. goldü. Karşıyaka ilerleyen dakikalarda bir sürprize izin vermedi ve devre arasına öne girmeyi başardı. 

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Kemerspor, daha ikinci yarının başlarında, Burak'ın kafasından gelen golle eşitliği sağladı. Bu gol Karşıyaka'nın oyun planını bozmadı ve Karşıyaka'nın atakları aynı olgunlukta devam etti. 

Bartu ve Harun yerlerini Hakan ve Mustafa'ya bırakınca Karşıyaka taze kan değişikliğinden faydalandı ve Özgür maçtaki ikinci golünü bularak Karşıyaka'yı yeniden öne geçirdi. 73. dakikada öne geçen Karşıyaka, 77. dakikada arka direkte topla buluşan Hakan Kuş'un kafa golüyle skoru 1-3'e getirdi. Bu dakikadan sonra Kemerspor bütün hatları ile yüklenmeye başladı. Ve aradığı gole 85. dakikada tecrübeli oyuncu Erman Kılıç ile ulaştı. Maçın kalan dakikalarında sonuç değişmedi ve Karşıyaka deplasmandan 3 golle 3 puan alarak çok önemli bir virajı kayıpsız atlattı. 

Maçta, Cenk, Mustafa Aşan, Özgür ve Battal sarı kart gördüler. 

Karşıyaka bu 3 puanla birlikte puanını 26'ya, ligdeki sıralamasını da 12. liğe çıkarttı. 

Karşıyaka'nın önümüzdeki hafta rakibi ligin 14. sırasında yer alan Alibeyköyspor olacak. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder