20 Şubat 2019 Çarşamba

Karşıyaka - Kırşehirspor Maçı Öncesi

Görüntünün olası içeriÄŸi: 14 kiÅŸi, ayakta duran insanlar ve açık havaAlibeyköy ile yapılan maçın ardından yaptığımız yorumlarda Karşıyaka'nın ligin üstünü ve altını belirleyecek 5 haftalık maratona başladığını bu maratondan 0 puanla ayrılmasının da olası olduğundan bahsetmiştik. Bu zorlu maratonun ilk haftasında deplasmandan puan çıkartamayan Kaf Kaf, şanssız bir şekilde rakiplerinin de kazanması ile ilk haftada önemli bir avantaj kaybına uğradı. 

Mesut Toros takımın başında çıktığı 15. maçında 3. kez sahadan boynu bükük ayrılırken, Erokspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası 2 sıra birden kaybederek 13. sıraya geriledi. Liderle arasında 15, play-off potasıyla 7, düşme hattı ile 5 puan fark bulunan Karşıyaka'nın şanssızlığı yenilgiye uğradığı hafta, düşme potasında yer alan Pazarspor ve Kemerspor'un galibiyetleri ve puan sıralamasındaki rakipleri Yeni Ordu ve Düzce'nin galibiyetleri ile önemli bir avantajı yitirdi. 

Bu hafta sahasında lider Kırşehirspor'u ağırlayacak olan Karşıyaka, son haftalarda ligin üst sırasında yanlız kalma uğraşında olan güçlü rakibi karşısında önemli bir maç oynayacak. Aynı zamanda Yeni Ordu - Pazar, Adıyaman - Of ve Düzce - Alibeyköy maçları da hayati derecede önem taşıyan maçlar.

Karşıyaka, Kırşehir karşısında sol bek Onur Kıntaş'tan yoksun olarak çıkacak. Takımda başka eksik oyuncu bulunmuyor.

Kırşehir Belediyespor ise tam kadro İzmir'e geliyor. Takımın kaptanlığını bir dönem Karşıyaka forması giymiş olan Fatih Şen yapıyor. Kırşehirspor'un en önemli oyuncusu forvet arkasında 10 numara pozisyonunda oynayan Turgay An. Ligde 13 golle gol krallığı sıralamasında 2. sırada bulunuyor. Kırşehir'in diğer etkili oyuncusu ise forvet Sinan Uzun, 7 golle takımın önemli isimlerinden birisi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder