12 Ocak 2020 Pazar

Karşıyaka 1-1 B. Tepecikspor (12/01/2020)

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar
Karşıyaka rakiplerinin puan kaybettiği haftada evinde ağırladığı Büyükçekmece Tepecikspor'a puan kaptırdı ve büyük fırsat tepti. Sahaya yaklaşık 2500 taraftarının desteği ile çıkan Kaf Kaf'ta, cezaları nedeni ile Mustafa Aşan ve Metin Peker sahada yer almadı. Kötü oyuna beceriksiz ayaklarda eklenince kıt pozisyonların değerlendirilmesi mümkün olmadı.

Maçın özet görüntüleri...




Maçın başında atak görünen Karşıyaka, tribünlerde bu maçın 3 puanla sona ereceği izlenimi bıraksa da, geçen dakikalar içerisinde üretkenliği azalan oyuncular, topun hakimiyetini zaman zaman rakip oyunculara kaptırdı. Özellikle atak organizasyonlarını kanatlardan yapmak isteyen Karşıyaka'da, Doğukan, Namık ve Mustafa Değirmenci zaman zaman çok başarılı hamleler yapsalar da, etkisiz ortalar ya da şutlarla sonuç alınamadı. İlk yarı biterken akıllarda Harun'un zayıf şutu, Hakan'ın rövaşata denemesi ve kanatlardan çizgiye başarıyla inip topu etkili noktaya aktaramayan Mustafa Değirmenci ve Namık'ın pozisyonları kaldı. 

İkinci yarıda, rakip takım 3 puana heveslenmiş olacak ki sürekli Karşıyaka yarı sahasında kalabalık atak organizasyonları yaptılar. Zira bunlardan birisi ofsayt ile kesilse de birisinde gole ulaşmayı bildiler. Golden sonra Özgür'ün oyuna girmesinin ardından, oyunun ağırlığı tekrar yeşil kırmızılı oyuncuların eline geçti. Doğukan ile Özgür'ün uyumu dikkatlerden kaçmazken 90. dakikada Hakan Kuş'un kaçırdığı pozisyon tribünlerin tepkisini çekti. Hakan; maç boyunca çok kritik hücumlarda yaptığı pas hataları, kazandığı topları basitçe harcaması, etkisiz vuruşları ile tepkileri çekerken sahanın en kötüsü olarak 90 dakika sahada kalınca Soner Hoca'da bu tepkilerden nasibini aldı.

Karşıyaka'da devre arasında affedilen Onur Kıntaş yedek kulübesinde yer aldı. Caner ilk kez 11'de görev alırken, maçın başında ürkek görünse de geçen dakikalar içerisinde daha etkin bir oyun oynamaya başladı.

Çok fazla bir yorum yapmak yerine Soner Hoca'ya bir öneride bulunmak istiyoruz. 
Hakan Kuş yerine bir iki hafta Özgür ve Doğukan ikilisinden birisini forvet olarak deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder