17 Ekim 2019 Perşembe

Karşıyaka - Kocaelispor (Maç Öncesi)

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Türk futbolunun önemli ve tarihte yerini sağlamlaştırmış iki kulübü yıllar sonra kozlarını 3.Lig 2 Grup 9. hafta mücadelesinde paylaşacaklar. Tribünleri dost, kulüpleri futbol tarihimizin önemli mihenk taşlarından olan 2 takımın 10 sene sonra karşılaşacakları mücadelenin 3.ligde olması üzücü olsa da camialar maç öncesi kıpır kıpır. 

Yeşil Kırmızılı yönetimden 5000 bilet isteyen Kocaelispor yönetimi, tribünde yerini almak isteyen binlerce taraftarını İzmir'e taşımanın yolunu ararken, Yeşil Kırmızılılar da tribünlerin dolmasını bekliyor. Maçın biletleri 3 gün öncesinden KSKStore dükkanlarında satışa çıktı... 


9. haftaya girmeden önce Karşıyaka oynadığı 7 maçta 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puanla,11 sırada yer alırken, Kocaelispor oynadığı 8 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlikle elde ettiği 16 puanla 3.sırada yer aldı. 

Güçlü rakibi Esenler Erokspor deplasmanında iyi oyununu golle süsleyemeyen Karşıyaka, ilk yarının uzatmalarında yediği gole karşılık veremeyince sahadan puansız ayrıldı. Bu teknik direktör Soner Tolungüç'ün göreve gelmesinden sonra sahadan puansız ayrıldığı ilk müsabaka oldu. 

Ligin zirvesindeki en büyük rakipleri Turgutluspor ve Fethiyespor'u geçerek büyük avantaj sağlayan yeşil siyahlılar, 2 hafta üstüste sahadan puansız ayrıldıktan sonra evinde ağırladığı Kozanspor'u 4-0 gibi net bir skorla geçerek, kötü gidişine dur dedi. Engin Korukır yönetiminde bir üst lige çıkmak için iddialı takımlardan birisi olan Kocaelispor, İzmir'e takımın en önemli silahından yoksun gelecek. Kırmızı kart cezalısı olan Burak Süleyman, ligde 2 gol 2 asistle takımın en etkili ismi konumundaydı. Takımın diğer bir etkili ismi ise Yakup Alhan... Yeni Malatyaspor'dan kiralık gelen golcü, saha içinde rakip defansların dengesini bozarak, skor üretimine katkı sağlıyor. Yakup bu sezon 2 gole imza attı. 

Fotoğraf açıklaması yok.
Karşıyaka cephesinde ise puansız geçilen Erok maçı unutulmuş görünüyor. Soner Tolungüç'ün motivasyonu ile teknik ve oyuncu kadrosu Kocaelispor maçını hasarsız atlacaklarından emin. Maç öncesi Karşıyaka'da eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. 

Maç 20 Ekim Pazar günü 15:00'te Atatürk Stadı'nda.. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder