6 Ekim 2019 Pazar

Fatsa Belediyespor 0-0 Karşıyaka



Fotoğraf açıklaması yok.Ligin 5. haftasında Fatsa Belediyespor'a konuk olan Karşıyaka, maçın son 30 dakikasını 10 kişi tamamlamasına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. 

Soner Hoca'nın ikinci maçında sahaya ideale yakın 11'i ile başlayan Karşıyaka, maçın ilk dakikalarından itibaren oyun hakimiyetini ele geçirerek rakibinin üzerine gitmeye başladı. 9. dakikada sol taraftan kullanılan bir serbest atışta, arka direkte topla buluşan Cenk topu ağlara göndermesine rağmen, hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçerli saymadı...


İlk yarı boyunca iyi bir organizasyon sergileyen Karşıyaka'da Arif ve Hakan'ın haricinde tüm isimler görevlerini çok iyi yerine getirirken, Arif'in gerginliği, Hakan'ın ise moralsizliği çok net görülüyordu. İkinci yarını başları sayılabilecek bir zamanda, tam da Karşıyaka gole dönük boğucu baskısını arttırmışken, hiç gerekli olmayan bir müdahale ile ikinci sarıdan kırmızı kart gören Arif, takımın olası 2 puanına mal oldu denilebilir. Karşıyaka'nın ilk 11'inde 4. sezonunu oynayan oyuncunun, bu riskli oyununu geliştirememiş olması düşündürücü. 

Takımın diğer sırıtan ismi Hakan Kuş ise artık kendisini gol atamayacağına inandırmış gibi. Ceza yayının önünden röveşata denemeleri, topun kaleyle alakası olmayan yerlerde şut denemeleri oyuncunun motivasyonunun düşük olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz sene play-off mücadesinde kaçırdığı penaltı, Hakan'ın hayatının kötü bir dönüm noktası olma ihtimali ürkütücü. Oyuncunun biraz dinlenmesi belkide onun lehine olacaktır. Karşıyaka'nın kendisine olan ihtiyacı her zamankinden daha çok. 

Kaptan, dinamo, genç oyuncu Mustafa Aşan, gerçek ve mutlu olduğu pozisyona döndü ama hala sahada basmadık yer bırakmıyor. Hoca, onu yorulduğu gerekçesi ile oyundan aldı ama Aşan maçın üstüne bir 45 dakika daha oynayabilecek kapasitede.
Fotoğraf açıklaması yok.
Doğukan ve Değirmenci kanatlarda çok iyi işler çıkartıyorlar. Tabi arkadan Anıl ve Fatih'in destekleri ile.... Ancak Soner Hoca'ya tavsiyemizdir önümüzdeki haftalarda Özgür'ü kanata, Doğukan'ı forvete alarak Hakan Kuş'u biraz dinlendirmeli. Görkem ortasahanın ofansif tarafına daha çok yakıştı. Bu bölgeyi Doğukan'la birlikte başarılı bir şekilde götürebilir. 

Kadroda göremediğimiz ve geçen senenin dikkat çeken gençleri Burak ve İlyas'ın durumlarını göz önüne almak gerek. Eğer takıma katılım sağlayabilirlerse Karşıyaka kendi içinden kadro zenginliğini oluşturacaktır. 

Fatsa'dan gelen 1 puanla bir sıra gerilemiş görünse de, başka çıkarımlarla Kemer maçına hazırlanabilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder