9 Şubat 2020 Pazar

1877 Alemdağ 1-2 Karşıyaka SK (08 Şubat 2020)




Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı
Karşıyaka İstanbul deplasmanında hiç te alışkın olmadığı bir hava koşulu ile karşılaşırken, sahadan 3 puanla ayrılmasını bilerek zirve iddiasını sürdürdü. Erken saatlerde başlayan yoğun kar yağışı nedeni ile oldukça elverişsiz bir duruma gelen zeminin temizlenmesi için maç 20 dakika kadar geç başladı. Tribünde Karşıyaka'yı yaklaşık 100 kadar taraftarı destekledi. ...




Soğuk hava, buz tutan zemin gibi olumsuzluklar maçın başlarında her iki takımı da etkiledi. Oyun oldukça tutuk başladı. İlk yarıda Karşıyaka'nın direkten dönen bir topu yoktu denilecekken, Doğukan'ın çabaları ile top ceza sahası içinde Barış'la buluştu ve karambolde topu gole çeviren Barış, ilk yarının skorunu belirledi. 

Fotoğraf açıklaması yok.
İkinci yarı Karşıyaka tam anlamı ile kabuğuna çekildi. Yoğun baskı ile gol arayan ev sahibi ekip, 73. dakikada kazandığı penaltı atışını gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra Karşıyaka beklenen hamleleri yaptı ve oyuna dahil olan taze kan oyuncuların da katkıları ile oyunu tümüyle rakip sahaya yıktı. 89. dakikada kazanılan penaltıyı Doğukan gole çevirdi. Maçın uzatma dakikalarında ev sahibi ekip bir kez daha penaltı kazandı. Bu penaltının gol olmasına kaleci Erdoğan izin vermedi ve maç Karşıyaka'nın galibiyeti ile sonlandı. 


Bu sonuçla, puanını 34'e çıkartan Kaf Kaf, play-off potasındaki pozisyonunu korurken, lider Kocaeli ile arasındaki puan farkını da indirdi. 




Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve açık hava


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava ve doğa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder