27 Aralık 2018 Perşembe

İkinci Yarı Öncesi

İlk yarının son maçında 15 Aralık'ta Elaziz Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Karşıyaka, 1 haftalık tatilin ardından 22 Aralık'ta top başı yaparak ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 

İkinci yarıya 20 Ocak 2019’da Van Büyükşehir Belediyespor maçı ile başlayacak olan Karşıyaka, hazırlıklarına tam kadro başladı. Kamp programını tesislerinde sürdürecek olan yeşil kırmızılılarda ilk maçta sarı kart cezalısı olan Battal haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. 

Ligin ilk yarısını topladığı 26 puanla 6. sırada tamamlayan Van BBSK ile Karşıyaka sezonun ilk maçında deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Van BBSK'nin ilk yarı performansına bakıldığında içeride oynadığı hiç bir maçı kaybetmediği görülüyor. Diğer taraftan Karşıyaka ise Mesut Toros'un göreve gelmesinin ardından yakaladığı çıkışla son haftalarda evinde kaybetmeyen bir takım kimliğini kazandı. 

Van BBSK'de devre arasına girilmeden önce istifa eden antrenör Feyyaz Uçar'ın yerine Hasan Erkin Şimşir göreve getirildi. Van BBSK, Karşıyaka deplasmanına cezalı oyuncusu Barış Sağır'dan yoksun olarak gelecek. 

Karşıyaka yönetimi 20 Ocak'ta oynanacak maç öncesinde taraftarlar arasında bir kampanya başlatarak tribünleri doldurmak ve ekonomik olarak kaynak yaratmak amaçı ile 25 TL'den hatıra biletlerini satışa sundu. Kampanya'ya katılımın yüksek olması beklenirken, Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Aslan, eski yeşil kırmızılı oyuncular Timuçin Aşçıgil, Mutlu Kızıltan, Tufan Apaydın, Birand Tuncer katılım sağlarken. Cihat Aslan 200 bilet alarak tüm taraftarları göreve çağırdı. Belediye başkan adaylarından CHP ve MHP aday adayları da kampanyaya katılım sağladılar. Toplamda 15 bin biletin ilk etapta satışa sunulduğu öğrenildi. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder