24 Eylül 2019 Salı

Karşıyaka - 1877 Alemdağ Spor Maçı Öncesi

Geçtiğimiz yılın play-off yarı finalisti Karşıyaka, transfer yasağının sürmesi nedeni ile kadrosunu güçlendiremese de teknik kadro ve oyuncu kadrosunu büyük ölçüde koruyarak sezonun iddialı takımları arasında başlamıştı. İlk hafta deplasmanda alınan 1 puan kimseyi rahatsız etmemişti ama lig ve kupada üstüste iç sahada oynadığı 2 maçta gösterdiği etkisiz performans ciddi tepkilere yol açmıştı. 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, spor yapıyor, çim ve açık hava


3. haftasını bay takım olarak geçiren ve kendisine çeki düzen vereceği düşünülen yeşil kırmızılıların, Erbaa deplasmanında oynadığı futbol gelecek için yine ümit vermedi. Sezon başında teknik direktör hakkında ortaya çıkan farklı görüşlerin olumsuz etkilerinin sahaya yansıdığı bariz görülmekte. 

Ligin 5. haftasında iç sahada ağırlayacağı ligin yeni takımı 1877 Alemdağspor karşısında galibiyet alınamaması halinde ciddi sorunların baş göstereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu sıkıntıları gölgesinde çalışmalarına devam eden Kaf Kaf'ın rakibini biraz irdelemek istedik. 

Geçtiğimiz yıl Bal Ligi'nden profesyonel liglere çıkan 1877 Alemdağspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Derince'de 2-0 sahadan yenik ayrıldı. 2. hafta iç sahada ağırladığı Ofspor karşısında maçı 10 kişi tamamlasa da ilk yarıda attığı golle 1-0 maçı kazanarak, profesyonel liglerde hem ilk golünü hem ilk galibiyeti ve puanları almış oldu. 3. hafta deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşan ve maçı 2-1 kaybeden taraf oldu. 4. hafta ise yine evinde yine galibiyet yakalayan taraftı. Karşıyaka'yı deplasmanda yenen Kozanspor'u 4-2 ile geçerek, 4 hafta sonunda 6 puana ulaşarak ligde 8. sırada kendine yer buldu. 

Bu arada Türkiye Kupası'nda Modafen ve Çatalca maçlarını geçerek 3. tura kalan 1877 Alemdağspor, 24 Eylül'de Sancaktepe FK ile tur mücadelesi verecek. 

Hafta içi yapacağı maçın yorgunluğu ile İzmir'e gelerek Cumartesi günü maça çıkacak olması, Karşıyaka'nın lehine gibi görünüyor. 

Sezon başında 15 yeni transferi takımına katan İstanbul ekibinin 3 oyuncusu Göztepe'den bedelsiz olarak takıma katılmış. Yeni profesyonel yapılan Enes Çavuş, Çağlar Özel ve Bandırma altyapısından transfer olan Alp Huy takımın 2'şer golle dikkat çeken oyuncuları. 

Her iki takımında bugün itibari ile sakat veya cezalı oyuncuları bulunmuyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder