23 Şubat 2020 Pazar

Karşıyaka SK 0-0 Esenler Erokspor (23/02/2020)

Görüntünün olası içeriği: kalabalık

Ligde dolu dizgin giden Karşıyaka, son 4 maçını kazandıktan sonra, zirve yarışındaki rakiplerinden Erokspor'u ağırladığı maçta şanssızlığını kırıp gole ulaşamadı ve 4 maçlık galibiyet serisine bir beraberlik ekleyerek zirve iddiasını sürdürdü. Yenilgisizliğini 5 maça çıkartıp haftaya oynayacağı Kocaelispor maçına odaklanan Karşıyaka'da tribünlerin dolması yüzleri güldürdü...



Maça Erdoğan, Cenk, Metin, Anıl, Fatih, Mustafa Aşan, Görkem, Özgür, Doğukan, Mustafa Değirmenci, Hakan Kuş ilk 11'i ile başladı. Son haftalarda ilk onbirdeki yerini kaptırmayan Namık Barış'ın ve Onur Kıntaş'ın maça yedek başlaması teknik direktör Soner Tolungüç'ün rakibe yönelik hamlesi olarak yorumlandı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık havaMaç boyunca 3 topu çizgiden çıkartılan Karşıyaka, son düdükle birlikte 1 puana razı olsa da tribünlerde yerini alan 8 bin taraftar özlem gidermiş oldu.

Karşıyaka onuk ekip savunmasının uzaklaştıramadığı topu, Görkem ile ceza yayı üzerinden bekletmeden kaleye gönderdi, meşin yuvarlağı son anda Erol çizgiden çıkardığında dakikalar 28'i gösteriyordu. 

32’nci dakikada Mustafa Aşan‘ın frikiği sonrası ceza sahasında oluşan karambolde Fatih topu kafayla Hakan’a aktardı. Hakan’ın kafa şutunda Eray kafayla topu çizgiden çıkardı. 

İkinci yarıda Erokspor'da Karşıyaka kalesinde görülmeye başladı. Ama Karşıyaka çok fazla şans tanımadan tekrar oyundaki hakimiyetini kurdu ve 3 puan için karşı kaleyi abluka altına aldı. 

Dakikar 87'yi gösterdiğinde Doğukan'ın topunda ceza sahası dışında topu elle kontrol etmeye çalışan Erokspor kalecisi İsmet, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 

Karşıyaka bu dakikadan sonra bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak puanını 41'e yükseltti. Böylelikle 4. sıradaki yerini korudu. 

Kaf Kaf önümüzdeki hafta belkide ligin en kaliteli mücadelesine sahne olacak Kocaeli deplasmanında..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder